ТДК

by ТДК

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

1.
2.
04:17
3.
4.
5.
6.
04:08
7.
05:48
8.
9.

about

Албумът е съставен от 9 композиции на живия живот.

Той няма име, защото както самата ТДК албумът е предназначен да бъде индивидуално изживяване. Неговата цел е да бъде инструмент за самовъзпитаване и усъвършенстване, а не за налагане на информация и идеология. В този смисъл – всеки от вас може да даде име на своето собствено преживяване с нашия албум.

Албумът е записан и миксиран от Васил Вълчев във "F.1 Sound Records" Studio, гр. Пловдив. Мастърингът е осъществен от Колин Дейвис в студиото на Imperial Mastering, благодарение на спонсорството на Репетиционна - Radio Patron. Ицо, благодарим!

За нас е огромно удоволствие да се намираме в точно този момент. Моментът, в който ви представяме нашата гледна точка за света, която чака да бъде пречупена през вашия мироглед. Насладете се!

credits

released February 21, 2017

tags

license

about

ТДК Plovdiv, Bulgaria

Members: Никола 'Jimmy' Николов (вокали) Марио Попов (китара/вокали) Жаклин Дишлиев (китара) Веселин Петров (баскитара) Здравко Дочев(барабани)

contact / help

Contact ТДК

Streaming and
Download help